Go Back
Carrot Cake Overnight Oats 1

Carrot Cake Overnight Oats

Carrot Cake Overnight Oats – un mic dejun sănătos și delicios, inspirat din gustul clasic al prăjiturii cu morcovi. Această rețetă combină fulgi de ovăz, morcov ras, scorțișoară și stafide, lăsate peste noapte la înmuiat în lapte. Dimineața te bucuri de o textură cremoasă și arome calde, perfecte pentru un început de zi energizant și nutritiv.
Prep Time 10 minutes
Timp la frigider 1 day
Total Time 10 minutes
Course Breakfast
Cuisine Swiss
Servings 2 persoane

Ingredients
  

  • 500 ml lapte vegetal neîndulcit
  • 160 gr ovăz
  • 100 gr morcov ras
  • 80 gr stafide
  • 6 linguri sirop de arțar
  • 2 linguri semințe de chia
  • 1 lingură susan
  • 2 lingurițe scorțișoară
  • 2 lingurițe esență de vanilie
  • 1/2 linguriță all spice

Instructions
 

  • Combinați toate ingredientele într-un recipient mediu.
  • Acoperiți și transferați recipientul în frigider. Lăsați să stea cel puțin 2 ore sau peste noapte.
  • Adăugați deasupra iaurt vegetal și nuci, nuci macadamia sau pecan.

Notes

 

Calorii: 340 kcal, Carbohidrați: 70 g, Proteine: 8 g, Grăsimi: 4 g, Fibre: 9 g, Zahăr: 32 g Informațiile nutriționale sunt calculate automat, deci ar trebui utilizate doar ca o aproximare.

Keyword cereale, chia, lapte vegetal, morcovi, ovaz