Preîncălziți cuptorul la 170 de grade.
Adăugați toate ingredientele într-un bol, amestecați-le și lăsați-le să stea timp de 2 minute.
După ce au trecut cele 2 minute, împrăștiați compoziția pe o foaie de copt.
Acoperiți aluatul cu o altă bucată de hârtie de copt. Apoi, folosind un sucitor, răspândiți ușor aluatul până ajunge la o grosime de aproximativ 0,25-0,5 cm (cu cât este mai subțire, cu atât va fi mai crocant). Cu atenție, îndepărtați stratul superior de hârtie de copt.
Plasați aluatul întins pe hârtie de copt pe o tavă și introduceți-o în cuptorul preîncălzit. Coaceți până când devin aurii, timp de 45 minute.
După ce sunt gata copti, scoateți tava din cuptor și permiteți biscuiților să se răcească complet. După ce biscuiții s-au răcit, se pot rupe in bucățele folosind mâinile.
Enjoy!