Cremă de brânză din tofu
Crema de brânză din tofu este o alternativă excelentă la brânza obișnuită, fiind bogată în proteine și nutrienți benefici pentru sănătate. Este perfectă pentru sandvișuri, rulade, sau ca ingredient în diverse rețete culinare. Mai presus de toate, este incredibil de delicioasă și versatilă, potrivindu-se gusturilor tuturor.
Prep Time 10 minutes mins
Total Time 10 minutes mins
Course Appetizer
Cuisine Mediterranean
- 200 gr tofu
- 3 linguri ulei de cocos
- 1 lingură suc proaspăt de lămâie
- 1 lingură tahini
- 1 lingură lapte de soia neîndulcit
- 1/2 până la 1 linguriță sare (după gust)
- ceapă verde (după gust)
- mărar (după gust)
Începeți prin a scurge tofu-ul și a-l tăia în cuburi mici. Puneți cuburile de tofu într-un robot de bucătărie.
Adăugați restul ingriedientelor peste tofu, mai puțin ceapa verde și mărarul.
Amestecați totul până obțineți o pastă fină și omogenă. Dacă este necesar, opriți blenderul și cu o spatulă dați jos ingredientele de pe marginile containerului, pentru a vă asigura că totul este bine mixat.
Transferați crema de brânză din tofu într-un castron și adăugați ceapa verde și mărarul.
Acum este momentul să vă bucurați de această cremă delicioasă! Poate fi servită imediată sau refrigerată pentru a se răci și pentru a se întrepătrunde aromele.
Keyword ceapa verde, cremă de brânză, lapte vegan, marar, tahini, tofu