Go Back
crutoane de casa

Crutoane de casă

Very Vegan Recipes
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga niște crocant în salata sau supa vegană, crutoanele de casă sunt soluția perfectă. Nu numai că sunt ușor de făcut, dar sunt și o modalitate excelentă de a consuma pâinea veche și de a evita risipa de alimente. În plus, realizarea propriilor crutoane vă permite să personalizați aroma și condimentele după bunul plac.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Course Snack

Ingredients
  

  • 300 grame pâinea ta preferată
  • 100 ml ulei extravirgin de măsline
  • 5 grame sare de mare sau 1 linguriță rasă
  • 7 grame ierburi de provence sau 1 linguriță (sunt preferatele mele pentru aceasta rețetă)
  • 1 linguriță usturoi pudra (dacă aveți timp, puteți pune și usturoi proaspât)
  • 2 lingură drojdie inactivă

Instructions
 

  • Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 190°C.
  • Apoi, tăiați pâinea în cuburi mici. Într-un castron, adaugați cuburile de pâine împreună cu uleiul de măsline, asigurându-vă că sunt bine acoperite.
  • Adăugați, de asemenea, condimentele în acest moment, cum ar fi pudra de usturoi, ierburile uscate, drojdia nutritivă și sarea.
    crutoane de casa la reteta
  • Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când devin aurii și crocante.
    crutoane de casa la reteta
Keyword crutoane, homemade, vegan