Crutoane de casă
Very Vegan Recipes
Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga niște crocant în salata sau supa vegană, crutoanele de casă sunt soluția perfectă. Nu numai că sunt ușor de făcut, dar sunt și o modalitate excelentă de a consuma pâinea veche și de a evita risipa de alimente. În plus, realizarea propriilor crutoane vă permite să personalizați aroma și condimentele după bunul plac.
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 25 minutes mins
- 300 grame pâinea ta preferată
- 100 ml ulei extravirgin de măsline
- 5 grame sare de mare sau 1 linguriță rasă
- 7 grame ierburi de provence sau 1 linguriță (sunt preferatele mele pentru aceasta rețetă)
- 1 linguriță usturoi pudra (dacă aveți timp, puteți pune și usturoi proaspât)
- 2 lingură drojdie inactivă
Începeți prin a preîncălzi cuptorul la 190°C.
Apoi, tăiați pâinea în cuburi mici. Într-un castron, adaugați cuburile de pâine împreună cu uleiul de măsline, asigurându-vă că sunt bine acoperite.
Adăugați, de asemenea, condimentele în acest moment, cum ar fi pudra de usturoi, ierburile uscate, drojdia nutritivă și sarea.
Întindeți cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute sau până când devin aurii și crocante.
Keyword crutoane, homemade, vegan