Humus cu dovleac
Humusul cu dovleac este o alegere minunată pentru petreceri, gustări sau ca aperitiv la masa de prânz. Aroma dulce și cremoasă a dovleacului se combină perfect cu ingredientele tradiționale ale humusului, aducând o notă de prospetime și inovație. Această rețetă îți va încânta simțurile și va impresiona cu siguranță invitații!
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 1 hour hr
Total Time 1 hour hr 15 minutes mins
Course Appetizer
Cuisine Middle East
- 1 conservă năut (sau 240 grame năut fiert)
- 240 grame dovleac copt
- 3 căței usturoi
- 2 linguri tahini
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură suc proaspăt de lămâie
- 1 lingură sare
- 1/2 linguriță chimion pudră
Nu poate fi mai simplu! Pur și simplu puneți ingredientele în robotul de bucătărie și amestecați-le la viteză maximă timp de 2-3 minute.
Se întinde într-un castron de servire și se adaugă un strop generos de ulei de măsline. Savurați cu pită caldă și/sau legumele dvs. preferate.
- Pentru găsirea rețetei simple de humus, vă recomand să accesați secțiunea cu aperitive.