Go Back
humus cu dovleac

Humus cu dovleac

Humusul cu dovleac este o alegere minunată pentru petreceri, gustări sau ca aperitiv la masa de prânz. Aroma dulce și cremoasă a dovleacului se combină perfect cu ingredientele tradiționale ale humusului, aducând o notă de prospetime și inovație. Această rețetă îți va încânta simțurile și va impresiona cu siguranță invitații!
Prep Time 15 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 15 minutes
Course Appetizer
Cuisine Middle East
Servings 4 persoane

Ingredients
  

  • 1 conservă năut (sau 240 grame năut fiert)
  • 240 grame dovleac copt
  • 3 căței usturoi
  • 2 linguri tahini
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură suc proaspăt de lămâie
  • 1 lingură sare
  • 1/2 linguriță chimion pudră

Instructions
 

  • Nu poate fi mai simplu! Pur și simplu puneți ingredientele în robotul de bucătărie și amestecați-le la viteză maximă timp de 2-3 minute.
  • Se întinde într-un castron de servire și se adaugă un strop generos de ulei de măsline. Savurați cu pită caldă și/sau legumele dvs. preferate.

Notes

  • Pentru găsirea rețetei simple de humus, vă recomand să accesați secțiunea cu aperitive.
Keyword dovleac, humus