Go Back

Salată marocană cu morcovi și ananas

Salatele vegane pot fi o adevărată bucurie pentru papilele gustative și un mod sănătos de a savura aromele naturale ale ingredientelor proaspete.
Salata marocană cu morcovi și ananas este o combinație delicioasă de gusturi și texturi. Această rețetă simplă și ușor de preparat va cuceri inimile tuturor celor care o încearcă.
Prep Time 15 minutes
Total Time 15 minutes
Course Appetizer
Cuisine Moroccan
Servings 4 porții

Ingredients
  

  • 3 morcovi mari (curățați și dați pe răzătoarea mare)
  • 1 conservă ananas (tăiat cubulețe)
  • 2 linguri maioneză vegană (găsiți rețeta în categoria diverse)
  • 2 linguri smântână vegană (eu am folost smântână vegană de la Lidl)
  • 2 linguri cremă de cocos
  • sare, piper

Instructions
 

  • Într-un bol mare, combinați morcovii dați pe răzătoarea mare cu cubulețele de ananas, crema de cocos, maioneza și smântâna vegană. Amestecați ușor pentru a îmbina aromele.
  • Adăugați sare și piper peste amestecul de legume și fructe.
  • Acoperiți salata cu folie de plastic și puneți-o în frigider timp de cel puțin 30 de minute pentru a permite aromei să se dezvolte.
  • Scoateți salata din frigider, amestecați-o din nou și serviți în farfurii individuale sau ca garnitură delicioasă.

Notes

*Crema de cocos utilizată reprezintă practic compoziția groasă din conserva de lapte de cocos, obținută după ce este lăsată la frigider timp de o zi.
Keyword ananas, cocos, morcovi, salata vegana