Terci de ovăz cu lapte vegetal
Acest terci de fulgi de ovăz cu lapte vegetal nu este doar delicios, ci și hranitor. Ovăzul este o sursă excelentă de fibre, proteine și vitamine și minerale esențiale. Laptele vegetal este o alternativă sănătoasă la laptele de lapte și este adesea îmbogățit cu nutrienți esențiali precum calciu și vitamina D.
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 10 minutes mins
Total Time 15 minutes mins
Course Breakfast
Cuisine Mediterranean
- 80 grame ovăz
- 300 ml lapte vegetal
- 1 banană
- 1/2 linguriță scorțișoară
- 1/2 linguriță spirulină
- 1 linguriță îndulcitorul tău preferat (eu folosesc Siropul Secret de la Green Sugar)
Adăugați ovăzul și laptele într-o cratiță și gătiți aproximativ 7-10 minute, la foc mediu până când amestecul se îngroașă, amestecând din când în când pentru a nu se lipi.
Adăugați îndulcitorul dvs. preferat, amestecași bine și transferași într-un bol.
Acum este momentul să adăugați și topping-ul. Banană, scorțișoară și spirulină.
- Puteți folosi diferite fructe, cum ar fi zmeur, afine, nectarine, fructe uscate.
- La fel puteți adăuga semințe de cânepă, in sau susan.
Keyword banane, lapte vegan, ovaz, scortisoara, spirulina, terci, vegan, zmeura