Go Back
Terci de ovăz

Terci de ovăz cu lapte vegetal

Acest terci de fulgi de ovăz cu lapte vegetal nu este doar delicios, ci și hranitor. Ovăzul este o sursă excelentă de fibre, proteine și vitamine și minerale esențiale. Laptele vegetal este o alternativă sănătoasă la laptele de lapte și este adesea îmbogățit cu nutrienți esențiali precum calciu și vitamina D.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 15 minutes
Course Breakfast
Cuisine Mediterranean
Servings 1 persoană

Ingredients
  

  • 80 grame ovăz
  • 300 ml lapte vegetal
  • 1 banană
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1/2 linguriță spirulină
  • 1 linguriță îndulcitorul tău preferat (eu folosesc Siropul Secret de la Green Sugar)

Instructions
 

  • Adăugați ovăzul și laptele într-o cratiță și gătiți aproximativ 7-10 minute, la foc mediu până când amestecul se îngroașă, amestecând din când în când pentru a nu se lipi.
  • Adăugați îndulcitorul dvs. preferat, amestecași bine și transferași într-un bol.
  • Acum este momentul să adăugați și topping-ul. Banană, scorțișoară și spirulină.

Notes

  • Puteți folosi diferite fructe, cum ar fi zmeur, afine, nectarine, fructe uscate.
  • La fel puteți adăuga semințe de cânepă, in sau susan.
Keyword banane, lapte vegan, ovaz, scortisoara, spirulina, terci, vegan, zmeura